Loopbaanprogramma's

Zorg ervoor dat het werk dat je doet in hoge mate past bij wie je bent, je persoonlijkheid

Alleen dan ga je met plezier naar je werk, levert het je energie op in plaats van dat het je energie kost. Dat is kwaliteit van werken én leven. Onze visie is heel duidelijk. Er is IQ er is EQ en is IPI. Wedden dat je van het laatste nog nooit gehoord hebt? IPI staat voor Intrapersoonlijke Intelligentie. Simpel gezegd: hoe goed ken jij jezelf, weet je waar je talenten liggen, je valkuilen, je ontwikkelkansen. Alleen met een hoge zelfkennis kun je de juiste keuzes maken. Doe bij ons een IPI assessment.

Voor de doelgroep middelbaar voortgezet onderwijs, mbo en hbo die een vervolgstudie gaan volgen, kijk op beroepskeuze-onderzoek

Dit zijn onze loopbaanprogramma's

Ieder mens is anders en heeft weer andere wensen c.q. mogelijkheden. Bij ons kun je daarom kiezen uit deze mogelijkheden:

Pakket 1: te gebruiken voor je zelfkennis, beoordelingsgesprekken, om te solliciteren (brief en/of gesprek). Je krijgt duidelijkheid over het volgende: je persoonlijkheid, je grootste motivatoren, je grootste angst,  jouw specifieke toegevoegde waarde binnen het team/werk, in welke communicatieve omgeving voel jij je prettig, bij welke communicatieve benaderingen haak jij af, welke gedrag laat jij zien als je nieuwe informatie krijgt of nieuwe taken, wat zijn je drijfveren, waar beoordeel jij anderen op, hoe stressbestendig ben jij, welke talenten heb je, waar kun je nog in groeien? 

Dit programma kan bij ons online of  op kantoor afgenomen worden en wordt dan ook meteen met je besproken, je krijgt het rapport meteen van ons mee.Wil je het liever online maken dan kan dat ook, we mailen je het rapport en we bespreken het online.

Pakket 2: te gebruiken om duidelijk te krijgen welke baan geschikt is voor jou. Dit is het door ons meest verkochte en complete programma. Je doorloopt dit programma op de computer.In het rapport dat we dan van je opmaken staat in welke domeinen jij het beste thuis past (bedrijfsleven, natuur, zorg etc?), wat  jouw kernwaarden zijn (bijv. anderen helpen, nieuwe dingen opstarten etc.), wat  je sterke kanten en je niet sterke kanten zijn, wat is je mindset, een overzicht van je toekomstige vaardigheden die je nodig hebt om concurrerend te zijn op de arbeidsmarkt, in wat voor soort bedrijf jij het beste (bijv.groot, klein, overheid) past en tot slot (heel concreet) welke banen passen bij jou?  Let op: waardevol hierbij is dat je op basis van de  gemaakte analyse heel concreet beroepen geadviseerd krijgt die nauw aansluiten bij wie je bent.

Dit programma kan bij ons online of  op kantoor afgenomen worden waarop wij het gaan uitwerken en binnen 3 werkdagen met je wordt besproken. Wil je het liever online maken dan kan dat ook, we mailen je het rapport en we bespreken het online.  Je ontvangt tegen een geringe meerprijs een toegangscode voor de database* en uitleg hoe je de inhoud van de database het beste kunt gebruiken.

* Aanvulling op pakket 1 en 2: voor €50,00 meer kun je drie maanden (!) gebruik maken van onze database die de voor jouw geschikte vacatures (vanuit alle andere vacaturesites) keurig elke dag in je mailbox deponeert. Ook kun je van duizenden banen bekijken wat de opleiding is, of er werk in blijft, hoeveel vacatures er op dit moment in zijn, en wat het salaris is wat er bij hoort.

Programma PPS. Hierin zit het onderzoek van pakket 2, en afhankelijk van de uitkomsten kun je van ons begeleiding krijgen met solliciteren, je kunt opleidingen bij ons volgen of persoonlijke coaching. Dit zeer complete programma heeft een looptijd van 6 maanden. We begeleiden je tot je doel is bereikt, of dat nu een andere baan is of je wilt gaan ondernemen. Dit programma vergt eerst altijd een intakegesprek (vrijblijvend en zonder kosten) op ons kantoor. Op basis van dat gesprek doen we je een voorstel. Lees hier meer over PPS, en lees hier meer over coaching of hier over assessments


Nu aanmelden voor één van de loopbaanprogramma's of voor een intakegesprek?

Maak nu hier je reservering voor informatie of een intakegesprek of bel ons  op 058-2660304. Appen kan ook op 06 47505060, we bellen je dan terug.Wij zijn door de  Noloc erkend als register loopbaan professional en door de Nobco  en Emcc als register senior beroepscoach.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info