Coaching

Coaching is altijd één op één, en op de wijze waarop jij dat wilt. Het is mogelijk om bij ons fysieke coaching, maar ook online coaching te krijgen. Dat vindt meestal plaats bij ons op kantoor, maar kan ook op je bedrijf.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende coachingstrajecten:

 Businesscoaching

Als ondernemer of ZZP-er heb je af en toe een onafhankelijke, deskundige sparringpartner nodig. Onze businesscoach kijkt samen met je naar de verschillende kanten van bijvoorbeeld de missie, visie, strategie van je bedrijf. Jouw onderneming is altijd het uitgangspunt, jij en jouw bedrijfsvoering staan centraal. Wij helpen  je bij de unieke invulling van ondernemerschap en besturing van jouw bedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring vanuit de praktijk, in honderden bedrijven, kunnen wij sturing geven aan zowel je bedrijf als  aan jou als persoon. Door kritische vragen te stellen, je spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, en je verrassende invalshoeken voor te stellen bekijken wij het vanuit een  neutraal, objectief, bedrijfsmatig áls wel een persoonlijk perspectief.

We helpen je te focussen op je eigen kracht en energie, je verfrissende ideeën en inzichten te geven en je gedachten te ordenen.  Wij  begrijpen de behoefte aan flexibiliteit die jij als ondernemer nodig hebt en kunnen je daarom plaats onafhankelijk bijstaan. Het kost je dan relatief weinig investering in tijd om toch die stap in de ontwikkeling van jezelf of je business zetten.

Executive coaching

In jouw positie in de top van je bedrijf ben je vaak de vraagbaak voor de mensen om je heen, je bent voor velen het aanspreekpunt, de beslisser , de inspirator, de oplossingsgerichte meedenker voor ingewikkelde vraagstukken. Maar bij wie kun jezelf terecht voor inspiratie of gewoon om even stil te staan bij de huidige situatie en welke stappen te overwegen voor de toekomst? Je kunt bij ons onbevangen je twijfels toetsen en je nieuwe ideeën bespreken.

Wij coachen je met als doel, jou als topmanager, directeur, ondernemer en/of bestuurder te helpen bij de unieke invulling van je ondernemerschap en/of besturing van je onderneming, instelling of organisatie. Professionaliteit, geheimhouding en integer handelen zijn vanzelfsprekend. 

Educoaching

Educoaching is een bijzondere manier van opleiden. Je volgt een workshop of opleiding zoals je gecoacht wordt. Samen met jou, formuleren wij  je leervraag zo scherp mogelijk. Dat vergemakkelijkt je keuze, voor het geval je die nog niet helder voor de geest staat. Kijk hier maar eens naar ons opleidingenaanbod.   Alle opleidingen die daar worden aangeboden kun je ook individueel bij ons volgen. Daarnaast hebben we  nog hele specifieke workshops voor zelfontwikkeling.  Er is tijdens de workshop of opleiding  volledige aandacht voor jou en de nuances van jouw behoefte, juist omdat je alleen bent. Wij hebben veel cursisten die van dit aanbod gebruik maken. Afstand is nooit een probleem, want als je niet in de gelegenheid bent naar ons kantoor te komen, dan kunnen we online afspreken.

 PPS-coaching: Persoonlijk Positionerings Systeem (PPS)

GPS ken je al.Het zit op je telefoon, in je auto of in een boot. Het is een afkorting van Global Positioning System.  Die naam zegt precies wat GPS is, namelijk een systeem dat over de hele aarde gebruikt kan worden om te bepalen waar je bent of naar toe wilt. Er bestaan allerlei technieken die de nauwkeurigheid van de plaatsbepaling kunnen verbeteren. 

Zo werkt PPS® ook. De unieke Persoonlijk Positionering Strategie. Maar dan voor het bepalen van je positie - nu en straks- van je persoonlijke- of zakelijke leven. Waar sta je nu, en waar wil jij naartoe? Een uniek systeem in 3 stappen voor persoonlijke- en loopbaangerichte ontwikkeling. Lees hier meer over PPS® 

Coaching on demand

Altijd je coach beschikbaar 24/7, en dat 365 dagen per jaar. Om je bij te staan, om naar je te luisteren, om mee te denken in oplossingen. Het contact vindt uitsluitend plaats per telefoon, mail of chat. Het werkt op abonnementsbasis. De hoogte van het abonnement is afhankelijk van hoeveel gebruik je denkt te gaan maken van de coach. Er zijn al abonnementen vanaf 1 maand per jaar. Wil je meer informatie over de abonnementsvormen, neem dan contact met ons op

Particuliere coaching

Particuliere coaching is persoonlijke begeleiding die gericht is op het oplossen van je probleem. Wij doen dat professioneel, integer, praktisch en doelgericht. Wij coachen  iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren en probleemgebieden wil elimineren. Wij beginnen dan ook altijd met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou jij je (verder) willen ontwikkelen? De duur van het coachingstraject, plaats en de frequentie stemmen wij naar aanleiding van je vraag met jou af. Wij vinden het belangrijk dat we eerst met elkaar kennismaken. Aan ons eerste (inventariserende) gesprek zijn dan ook geen kosten verbonden. Deze vorm van coaching is voor alle leeftijden geschikt en kan gaan over persoonlijke problemen of werkgerelateerde problemen. Onderdeel van RBC-Consultants is de Coachingprakijk Leeuwarden

en tot slot

Wist je dat...
63% van de mensen die coaching heeft gevolgd binnen 6 sessies klaar is?
79% van de mensen die coaching heeft gevolgd daar positief over is?
Ruim driekwart vindt dat de coach hem of haar (heel erg) goed heeft geholpen bij het bereiken van zijn doelen?
52% achteraf zelfs vindt dat hij/zij veel eerder naar een coach had moeten gaan?
Je werkgever in veel gevallen een budget vrij kan maken voor coaching?

Wij zijn gecertificeerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (Nobco) en European Mentoring en Coaching Council (EMCC)
 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info