Assessments (psychologisch onderzoek)

Assessments

Het hebben van objectieve zelfkennis is veelal bepalend voor de kwaliteit van je werk én van je leven.Het doel van het maken van een  assessment is om relevante informatie te verzamelen over wie je bent, wat je kunt, wat je niet kunt, hoe je in het leven staat, je prestaties op je werk, je  voortgang in het bereiken van je doelen. Kortom op basis van een assessment kan er een objectief ​​oordeel worden geveld waarop je verder kunt bouwen. Zelfkennis kun je gebruiken om iets te verbeteren of te veranderen.

Als gespecialiseerd bureau geven wij inzicht en ontwikkeling van individu en organisatie. Door inzicht  te bieden in persoonlijkheid, talenten en competenties kunnen we (verdere) ontwikkeling mogelijk maken van mensen en organisaties Als personal developers combineren wij de expertises van adviseur, trainer, coach en psycholoog.

Assessment kunnen worden gebruikt voor o.a. persoonlijke ontwikkeling, selectie, loopbaan, functiegeschiktheid etc.Wij beschikken over méér dan 300 onderzoeksinstrumenten met bijbehorende licenties..

Nooit standaard

Wij werken niet met standaard tests, maar stellen altijd -op maat-  een assessment samen. Dit assessment, bestaande uit een serie vragenlijsten, welke bij ons op kantoor veelal worden ingevuld maar je mag het ook invullen in je eigen vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld thuis of op je werk. Zoek een rustig moment waarop je ongestoord op je computer de vragenlijsten kunt invullen. Je ontvangt daarvoor van ons een speciale inlogcode waarmee je toegang krijgt tot het testprogramma. Zodra je alle testvragen hebt ingevuld maken wij  het rapport gereed. Je kunt het rapport van ons per mail ontvangen, of wij sturen het ingebonden toe via de post. Bij voorkeur kom je op ons kantoor om het rapport te bespreken

Informeer hier naar de mogelijkheden

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info