RBC-Consultants (personal) development consultants

We leven in een snelle en door netwerken verbonden wereld, waarin baanbrekende technologieën, demografische veranderingen en politieke ontwikkelingen wereldwijd maatschappelijke en economische gevolgen hebben. Het recente coronavirus, lockdowns, personeelsgebrek zijn momenteel de grootste redenen om te veranderen.Aanpassingen te doen.

Hoogste tijd om de bakens te verzetten.Ga verandering zien als een constante en daarmee als een normaal onderdeel van je leven (als particulier) en van de bedrijfsvoering (als bedrijf/organisatie).

Veranderen is lastig, wij helpen je met dat veranderen.Wij staan bekend als architecten voor meer kwaliteit in je werk en in je leven. Als Noordelijk bureau doen we dat zoals men dat in het Noorden gewend is: professioneel, persoonlijk, praktisch en daadkrachtig.

We hebben heel veel in huis om te constateren wat de verandering zou moeten zijn, zodat ook daadwerkelijk alleen dat wordt veranderd wat er veranderd moet worden. Niet meer en niet minder. Op het niveau van het bedrijf / de organisatie, ondernemer / directie, management / leidinggevende en dat van de medewerkers.

Het gehele proces kan worden ondersteund door middel van assessment, coaching, opleiding of workshops. Hiermee creëren wij een veel hogere betrokkenheid en activeren wij elke deelnemer verantwoordelijkheid te nemen voor hun aandeel binnen het veranderingsproces

Wij streven constant naar persoonlijk succes en voldoening  van iedere deelnemer door ze te helpen zichzelf (nog beter) te leren kennen, zichzelf te organiseren, te ontwikkelen, samen te werken en open te (blijven) staan voor continue veranderingen.

Maak hier nu hier online een vrijblijvende afspraak  voor een nadere kennismaking.

Rutger Boelsma , directeur / personal development consultant

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info