Klantenoverzicht

Hieronder treft u een overzicht aan van (medewerkers van) klanten waar wij voor werk(t)en:

ABN AMRO, Rabobank, Gemeente Tytsjerksteradiel, Nestlé, Dokkumer Vlaggen Centrale, Slauerhoff-college, KPN,  ING, Provincie Fryslan, Rijksdienst voor Radiocommunicatie, Kamer van Koophandel , Enitor, Deloitte & Touche Leeuwarden/Rotterdam, FEC, Berchhiem, Coöperatieve Ondernemers Vereniging, L'Invité Uitzendbureau, AVM, Nicolai, Lourens & Tabak, Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK), AOC, Instituut voor Sociale- en Bedrijfswetenschappen (ISBW), Tonerfill, Universiteit Utrecht, Vriesco, Alfons Freriks Transportbedrijf, Hanze Hogeschool, Friesland Bank, Group Study Exchange (Rotary International), Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar, Gemeente Boarnsterhim,, Edunoord/Röben Opleidingen, Accutecc, Haagse Hogeschool, vd Meulen Kantoorinrichting, Syntens Innovatie- centrum, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, De Grote Friese Ondernemerslunch, HIABB, Van Hall Instituut, Habéé Kantoormeubelen, Holiday Boatin, Syntens, Bosscher Advocaten& procureurs, Van Vuuren Deuren, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Gemeente Bolsward, Christelijke Hogeschool Noordnederland/Stenden University, MKB Nederland, Hair Affair, Rijksuniversiteit Groningen, Borculo Domo, Bouwbedrijf van der Sluis- de Haan, KPN, Mefiag BV, Gemeente Franeker, vd Meulen Speelgoed, Inspecteur Boelensschool, Project Friesland Onderneemt, Adrem uitzendbureau, Nederlands Instituut voor Management (NIVE), Rabobank, Mijno van Dijk Mechanisatie BV, Jansma Birdaard BV, Pre Bo Hus Projectontwikkeling, Brouwer Bouwbedrijf, Miedema-Timmermans Houtbedrijf, Smits Schilderwerken,Gemeente Franekeradeel,CCV Systems, DantumaOrthopedie, Scheidegger Opleidingen, Metaalunie, Gemeente Leeuwarden, Aardgasservice Noord, Centraal Justitioneel Incassobureau (CJIB), De Vries Kippenslachterij / Heys- groep, Friesland-Coberco,gemeente Súdwest-Fryslân AGW Notarissen, ENECO , IMK-Opleidingen, Q4 Profiles, Palet Zorg, De Friese Wouden, Gemeente Ooststellingwerf, Maaltijdservice Friesland, Medisch Centrum Leeuwarden, Drukkerij Banda, Talma-Sionsberg, Gemeente Littenseradiel, CSK Foodenrichment, Leeuwarden Hulpmiddelencentrum Bergum, CSK Foodenrichment Ede, Waterschap Friesland,/Wetterskip Fryslan, PCM-Clamps International, Gemeente Opsterland,ISBW, Gemeente Smallingerland, Laudius Business school, Piter Jelles, Sinne Welzijn, Unique uitzendbureau, AOC Leeuwarden, Edunoord, Bedrijven Contact Dagen Friesland, UWV, Creativiteitscentrum Parnas, Fryske Gea, Oracle Nederland, Bosker Machinebouw, UMCG, Medisch Centrum Leeuwarden,Gemeente Leeuwarden, De Fryske Marren, Dantumadeel / Dantumadiel, NCOI, etc

 Wij danken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen.

Klanten evaluaties

Om privacyredenen zijn de achternamen van onze klanten weggelaten.Niettemin zijn ze bij ons bekend en zij zijn ook bereid met je van gedachten te wisselen als je een referentie wilt. Lees hier hun feedback:

Met heel veel plezier kijk ik terug op het traject dat Rutger samen met mij is aangegaan. Vele nieuwe inzichten en manieren om onder andere gesprekken aan te gaan maar ook te begeleiden naar een doelmatige oplossing. Met praktische voorbeelden, maar ook situaties welke door mij geschetst zijn, weet Rutger de theorie heel erg goed naar de praktijk te vertalen. Het heeft mij een nieuwe kijk op de gesprekken gegeven maar ook op de manier waarop mensen antwoorden en reageren. Al na een aantal sessies is merkbaar wat de invloed van de coaching is en is er al baat bij. De rest van je leven zijn deze lessen bruikbaar en zullen de theorieën steeds meer automatisch in de praktijk worden gebruikt.Nogmaals heel veel dank voor alles en hopelijk tot ziens!

Lodewijk (dec.2021)

Bedankt voor de inspirerende training!

Wim

“Vandaag de mooie privé workshop "Topsecretaresse in één dag" gevolgd bij RBC Consultants te Leeuwarden. Zoveel informatie gekregen voor mijn functie van managementondersteuner.

Ik wilde een opfriscursus en die heb ik zeker gekregen en nog meer dan dat: ook een stuk psychologie meegekregen die zeker gaat helpen in de communicatie. Ik kan niet wachten om het geleerde in de praktijk te brengen. Bedankt Rutger voor deze inspirerende dag!”

Marijke

'Niet alleen voelde ik mij op mijn gemak in je historische pand maar ook bij jou. Jij bent  iemand die van  filosofisch denken zo kan overschakelen naar pragmatisch doen. Zeker in het begin van onze consults tolde mijn hoofd van het denken over je uitspraken.Maar er is geen speld tussen te krijgen. Het klopt wat je zegt en doet. Je hebt mij geweldig laten groeien in mijn zelfverzekerdheid'.

Jan

Ik heb Rutger bezocht voor loopbaanbegeleiding.Hij heeft mijn onzekerheid weggenomen en mij op een spoor gezet dat ik zelf niet voor mogelijk had gehouden.  Ik ben nu ondernemer en ik vind het geweldig. Over levenskwaliteit gesproken.....top! Dank je wel!'

Jimmy

'Ik zal eerlijk zijn. Ik heb mijn bezoeken aan jou bewust uitgesmeerd over een langere termijn. Ik was bang dat het traject anders te snel voorbij zou zijn. Wat heb je mij een hoop geleerd over leidinggeven in mijn nieuwe functie als leidinggevende. Ik zal onze gesprekken missen.'

Julian

Ik had van jou niet zo'n snoeiharde confrontatie verwacht bij het verkopen van mijn bedrijf aan mijn zoon. Ik hevelde mijn ene kindje over naar mijn andere. Dat was niet gemakkelijk, dus enig medelijden had ik wel verwacht. Mijn zoon gelukkig zien in zijn bedrijf is belangrijker dan mijn diepe verdriet van het afscheid nemen. Bedankt voor je eerlijkheid, dat had ik echt nodig.'

Ernst

'Altijd als ik bij jou wegkwam was ik geïnspireerd. Je zette  mij aan tot denken, anders denken. Dat maakt mij los uit mij comfortzone.Dank voor je mooie voorbeelden en verhalen.'

Janneke

'Je bent een geweldige inspirator.Thanks! '

Ed

'Als jij workshops geeft blijf ik geboeid luisteren. Dat lukt lang niet iedere trainer. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk spraken mij erg aan. Ga zo door.'

Willemijn

Ik heb erg opgezien tegen de EMDR-sessies. Ik had niet verwacht dat het mij zo goed zou helpen. Ik vraag mij nog steeds af hoe dat kan. Ik ben nu een stuk rustiger. Blij dat ik het gedaan heb, ik kan het iedereen aanraden'

Anoniem

'De begeleiding was professioneel. Het heeft mij de bevestiging gegeven waar ik naar op zoek was'

Annette

"De stap om hulp te zoeken en een coaching traject in te gaan was best groot voor mij. Rutger zijn professionele, enthousiaste en positieve aanpak hebben mij geholpen om mijn leven zowel zakelijk als professioneel weer richting te geven. De coaching welke ik met Rutger heb doorlopen heeft me geholpen meer inzicht in mijzelf te krijgen en mijn doelen helder voor mezelf neer te zetten. De modellen en schema's welke hij hiervoor gebruikt werken dankzij de heldere en nuchtere aanpak en toelichting van Rutger. Dankzij zijn goede en leuke verhalen en anekdotes heb ik veel ideeën en bruikbare tips gekregen. De balans tussen werk en privé is weer terug in mijn leven. Ik ben weer de persoon die ik graag wil zijn en heb veel inspiratie voor de toekomst gekregen.

Sander

In elf sessies is Rutger voor mij niet alleen een klankbord geweest maar heeft mij middelen en methodes aangereikt  waarmee ik zelfverzekerder en doelgerichter leiding kan geven aan mijn afdeling. Hiermee heeft hij zeker bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling."

Albert

" Ik kan alleen maar zeggen dat het na de consults met jou erg goed met mij gaat. Ik voel mij veel meer relaxed, minder gestrest en ik slaap veel beter. Tussen mijn partner en mij gaat het ook steeds beter. In onze relatie maken we nu stappen vooruit, dat heeft een hele tijd stilgestaan. Dit voelt heel goed voor ons beiden, we kunnen hierover ook makkelijk praten"

Ingrid

"Het gaat goed met mij! Donderdag staan er voor mij spannende gebeurtenissen voor de deur. Ik ga afrijden voor mijn motorrijbewijs en ik voel mij zeker en heb er zin in. Net als in het vliegtuig stappen naar Zwitserland, ik voel mij niet angstig om dit te gaan doen. Bedankt voor de consults, het heeft mij echt goed gedaan"

Frank

Rutger, bij deze wil ik je graag bedanken voor je hulp bij mijn vliegangst. Afgelopen woensdag zijn we veilig geland  vanuit Azie.In 4 maanden heb ik vier vluchten gehad, en ze gingen allemaal goed.Een enorm verschil met hoe het vóór jouw consults ging. Tijdens de vlucht ben ik helemaal rustig, zelfs bij turbulentie. Ik ben heel blij met het resultaat van de consults.Dus bij deze nog heel erg bedankt, zonder de consults had ik het niet gered.

Gerdien

Het is voor mij wonderbaarlijk hoe mijn zoon (23) in positieve zin veranderd is. Bijna 4 jaar heb ik een depressief en angstig kind in huis gehad. Het werd alleen maar erger, erger. De laatste 4 jaar werd zijn wereld alleen maar kleiner en kleiner, hij kwam weinig buiten, durfde niet op stap, niet alleen naar een winkel, en is heel veel van school thuis gebleven omdat hij 's morgens stond te overgeven van de spanning.Zijn zelfbeeld was zo negatief, en door zijn angsten werd dit alleen maar erger. Nadat hij 2x bij u was geweest zag ik de verandering. De spanning was uit zijn gezicht en de angst uit zijn ogen.

Al met al heb ik het idee dat ik mijn "oude" zoon weer terug heb. Ik kan u niet zeggen hoe blij ik ben dat deze begeleiding is aangeslagen, en ik weer een gelukkiger zoon in huis heb en niet meer een kind die het leven niet meer ziet zitten.

Ik wil u bedanken dat u kwam met het voorstel  en dat de begeleiding is aangeslagen. Het heeft zoveel voor ons veranderd, dat we de toekomst weer positief tegemoet kunnen zien.

Nienke

Ik kijk met veel plezier terug op mijn coachingstraject. Op het moment dat ik eraan begon was ik niet zeker van wat het zou opleveren. Zeker gezien het feit dat ik destijds heel onzeker was en twijfelde over elke beslissing die ik nam. Nadat ik een traumatische ervaring had meegemaakt en ik op het punt stond om alles los te laten kreeg ik voldoende handvatten om door te zetten. De behandeling bij trauma (ben de naam kwijt :-), heeft heel veel effect op me gehad en maakte dat ik niet compleet instortte. Nadien konden we door het stellen van de juiste vragen aan mijn nieuwe toekomst gebouwd worden. Tot op de dag van vandaag pas ik de kennis toe die ik heb meegekregen van jou. Ik ben je heel dankbaar voor de afgelopen paar maanden. Naast het gegeven dat ik je zal aanprijzen in mijn netwerk, ben ik er zeker van dat als ik mijn weg weer terug naar je zal vinden op het moment dat ik weer behoefte heb aan een coach. Nogmaals ontzettend bedankt en wat mij betreft tot ziens.

Judith

Ontzettend aardig dat je zo belangstellend voor mijn situatie bent. Ik heb veel aan onze gesprekken gehad vooral omdat ik toendertijd nog midden in de werksetting zat en ik alles direct tot uitvoer kon brengen. Daarvoor wil ik je hartelijk dank zeggen. Wat mij betreft stop je me in een stoffig archieflaatje en beschouw je het dossier als gesloten. Mochten we elkaar weer tegenkomen……. wie weet is er dan tijd voor een kop koffie. Nogmaals dank voor je ondersteuning, begrip en wijze raad, ik heb er ontzettend veel aan gehad en het heeft mij door een zware tijd heen geholpen. Voor nu wens ik je een fijne avond en wie weet ontmoeten we elkaar weer.

Tina

Voor de evaluaties van onze loopbaanbegeleiding: lees hier en lees hier

Opmerking

Het idee dat wij weer heb mogen bijdragen aan een stukje werk- of levenskwaliteit van onze klanten: dáár doen wij het voor. Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen in onze aanpak en  professionaliteit en voor hun geweldige feedback.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info