(Privé)Cursussen

 Onze aanpak m.b.t. corona om je veilig een consult, coaching of cursus te laten volgen: de cursusgroepen zijn nooit groter  dan 5 personen, bij meer personen gebruiken  we een andere locatie, wij stellen mondkapjes beschikbaar als onze klant dat wenst, de consultant/coach/trainer draagt mondkapjes als de klant daar prijs op stelt; bij onze cursussen is één op één les mogelijk tegen geringe meerprijs; consults, coaching en cursussen kunnen online plaatsvinden; voor het overige hanteren wij de RIVM richtlijnen.

Tijden veranderen, de manier van werken ook. Nieuwe technologie doet in een razendsnel tempo zijn intrede. Je wilt maar wat graag bijblijven. Als bedrijf of organisatie wil je het maximale uit je medewerkers  halen. Optimalisatie van hun talent verbetert hun functioneren, draagt bij aan hun werk- en levenskwaliteit en het verhoogt hun  interne  marktwaarde. Persoonlijke groei en ontwikkeling in het werk en de werkrelaties zijn van groot belang zijn om de concurrentie voor te blijven. Dit vraagt om voortdurende (bij-)scholing van medewerkers. Bij ons leren wij je medewerkers hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en we leren ze hoe mee te bewegen met die ene constante factor: veranderen. Maar wel op een wijze dat zij zich enthousiast blijven inzetten voor de uiteindelijke doelstellingen van     het bedrijf of organisatie. Wij laten hen inzien dat het hun verder helpt en dat het hun werk leuker, gemakkelijker en efficiënter maakt.

Een keuze maken uit ons aanbod van opleidingen, cursussen en workshops ligt dan voor de hand. Wij maken die keuze erg gemakkelijk door de persoonlijke aandacht,  de hoge kwaliteit en de prettige prijs.

Ons aanbod

Ons aanbod ligt voornamelijk op het gebied van communicatie, management/leidinggeven, sales en persoonlijk effectief functioneren. Al onze cursussen duren 1 dag en worden gegeven bij ons op kantoor in Leeuwarden. Wij maken voor jou die keuze erg gemakkelijk omdat onze opleidingen:

1. Heel praktijkgericht zijn: Omdat wij je werkomgeving als uitgangspunt nemen krijg je een zeer praktijkgerichte invulling. Hierdoor wordt het programma herkenbaar en concreet. Veel van het geleerde is voor jou dan ook  onmiddellijk toepasbaar

2. Altijd heel persoonlijk zijn: Je krijgt van ons de aandacht die je verdiend. Onze trainers delen niet alleen hun ervaring met jou, maar brengen ook hun enthousiasme aan je over. Door de actieve interactie met jou zul je geen moment afdwalen.

3. Een -gaat altijd door- garantie hebben: Niet wachten tot het volgende cursusmoment maar aan de slag wanneer jij dat wilt. De maximale groepsgrootte is 10 personen, waardoor er voor iedereen meer dan voldoende aandacht is

4. Heel betaalbaar zijn: Voor alle deelnemers geldt: een goed verzorgde lunch, koffie, thee, frisdrank, luxe pen en aantekeningenpapier, informatieve syllabus /e-book, certificaat en 30 dagen digitale ondersteuning-on-the-job na het doorlopen van het programma.

Ben je nieuwsgierig naar ons totale aanbod? Wij bieden onze cursussen aan onder het label:

Opleidingen in Friesland

Wat we ook hebben is een één-op-één aanbod: privéles

In plaats van  de algemene cursusprogramma's, kun je bij ons ook alleen die lesmodules volgen  waar jij echt op zit te wachten. Zonder meerprijs! Stel je eigen cursusprogramma samen, of maak een keuze uit ons aanbod. Wat wil jij precies leren? Gedurende een bepaalde tijd, in een met jouw afgesproken tempo, krijg je privéles: één op één.

Privéles krijgen kan plaatsvinden bij ons op kantoor in Leeuwarden, of via ons eigen streamplatform RBC-MeetOnline.  Met RBC-MeetOnline heb je dezelfde interactie met de trainer als zou je fysiek aanwezig zijn of in een cursusgroep.

Zeg maar hoe, waar, op welke wijze en in welk tempo jij het wilt. Al vanaf 1992 verzorgt RBC-Consultants cursussen, trainingen en workshops op het gebied van

  • communicatie,
  • leidinggeven,
  • sales en
  • effectief werken.

Honderden cursisten hebben bij ons interessante, op de praktijk gebaseerde programma's gevolgd. Daarnaast is RBC-Consultants ook al jarenlang onderaannemer voor het verzorgen van cursussen en trainingen op uitnodiging van diverse Hogescholen en grotere opleidingsinstituten als NCOI, ISBW, Scheidegger etc

Maak je keuze uit de mogelijkheden, of combineer onze lesmodules naar je eigen wens tot één cursus. Zit jouw cursus er niet bij, informeer dan naar de mogelijkheden want we hebben hem vast wel. Je ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte. Privéles volgen kan al vanaf € 395,00


Wij bieden onze privécursussen aan onder het exclusieve label van RUTGER-humandevelopment

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info