Ontwikkeladvies/Loopbaanscan/Marktoriëntatiescan

Wat is een ontwikkeladvies?

Een ontwikkeladvies is een viertal gesprekken met onze loopbaancoach en geeft je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige baan en je kansen op de arbeidsmarkt. Alle werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden vanaf 18 jaar konden zich hiervoor inschrijven, maar het is vol. We hebben helaas voor de gratis versie geen ruimte meer beschikbaar.

Zijn wij jouw juiste loopbaancoach?               

Wil jij vooruit in je werk? Dan kunnen  wij je geweldig helpen. Waarschijnlijk zul jij tijdens je leven een paar keer van baan veranderen…of zelfs van beroep. De arbeidsmarkt verandert immers voortdurend en steeds sneller. Beroepen verdwijnen en worden vervangen door gloednieuwe . Daarbij zijn arbeidscontracten steeds korter en flexibeler. Dit schept onzekerheid, maar ook volop mogelijkheden om te groeien. En weet je even niet welke kant het op moet met jouw carrière, dan kun je bij ons terecht voor een loopbaantraject met een Noloc  / Nobco gecertificeerde coach.

Wij helpen je om jouw werkambities te bereiken. Wij staan je bij  met het ontdekken van je talenten, vaardigheden en drijfveren. En met het vinden van een baan die daarbij past of zelfs het uitstippelen van een heel carrièrepad. Maar  bij ons kun je ook terecht voor alle andere werkgerelateerde vragen, bijvoorbeeld over hoe je om kunt gaan met stress, onzekerheid of conflicten in je baan.

 Waar bestaat een ontwikkeladvies (2021) uit?

  1. Intakegesprek ( naar keuze: fysiek of online), kennismaken met elkaar en even afstemmen over hoe verder
  2. Tijdens de intake of thuis op de computer vul je eerst een vragenlijst in (duurt ca 45 minuten)
  3. Vervolgens krijg je 4 uren persoonlijke coaching één op één . Voor de input gebruiken we de uitslag van de vragenlijst.
  4. Je ontvangt een persoonlijk loopbaanprofiel en loopbaan actieplan.
  5. Je ontvangt bovendien een arbeidsmarkt-scan

NB: zowel het testprogramma als de 4 x 1 uur begeleiding kunnen fysiek, maar ook online plaatsvinden.Dit is naar keuze

Hoe kan ik me aanmelden voor loopbaancoaching

Maak nu hier je reservering voor een ontwikkeltraject of bel ons  op 058-2660304. Appen kan ook op 06 47505060, we bellen je dan terug.

Waar vinden de loopbaantrajecten plaats?

Je bent van harte welkom op ons kantoor aan de Groningerstraatweg 62, te Leeuwarden. Mocht je vanwege de coronacrisis toch liever digitaal-online afspreken, dan is dat geen enkel probleem.


Lees hier wat mensen vinden van het

Ontwikkeladvies 2019

Lees hier wat mensen vinden van het

Ontwikkeladvies 2021 

De RBC-coaches zijn gecertifieerd  door de Noloc als professioneel loopbaanbegeleider en door de Nobco  en Emcc als senior beroepscoach.


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info