Klankbordconsults

Als ondernemer, ZZP-er, manager of leidinggevende heb je af en toe een onafhankelijke, deskundige sparringpartner nodig. RBC kijkt samen met je naar de verschillende kanten van bijvoorbeeld de missie, visie, strategie van je bedrijf. Jouw onderneming is altijd het uitgangspunt, jij en jouw bedrijfsvoering staan centraal. Wij helpen  je bij de unieke invulling van ondernemerschap en besturing van jouw bedrijf. Met 26 jaar ervaring vanuit de praktijk, in honderden bedrijven, kunnen wij sturing geven aan zowel je bedrijf als  aan jou als persoon. Door kritische vragen te stellen, je spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, en je verrassende invalshoeken voor te stellen bekijken wij het vanuit een  neutraal, objectief, bedrijfsmatig áls wel een persoonlijk perspectief.

Als professionele gesprekspartner helpen wij je te focussen op je eigen kracht en energie, je verfrissende ideeën en inzichten te geven en je gedachten te ordenen.  Wij  begrijpen de behoefte aan flexibiliteit die jij als ondernemer nodig hebt en kunnen je daarom plaats-onafhankelijk bijstaan. Het kost je dan relatief weinig investering in tijd om toch die stap in de ontwikkeling van jezelf of je business zetten.

Executive consult

In jouw positie in de top van je bedrijf ben je vaak de vraagbaak voor de mensen om je heen, je bent voor velen het aanspreekpunt, de beslisser, de inspirator, de oplossingsgerichte meedenker voor ingewikkelde vraagstukken.

Maar bij wie kun jezelf terecht voor inspiratie of gewoon om even stil te staan bij de huidige situatie en welke stappen te overwegen voor de toekomst? Je kunt bij ons onbevangen je twijfels toetsen en je nieuwe ideeën bespreken.

Wij praten met je met als doel, jou als topmanager, directeur, ondernemer en/of bestuurder te helpen bij de unieke invulling van je ondernemerschap en/of besturing van je onderneming, instelling of organisatie. Professionaliteit, geheimhouding en integer handelen zijn vanzelfsprekend.


Een goed idee om eerst eens vrijblijvend met elkaar kennis te maken? Maak nu online een afspraak

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info